Translate

понеділок, 16 червня 2014 р.

It's breakfast time in The Mess Journal!

   Вже півроку я слідкую за своїм харчуванням, і всі дивуються моєму схудненню. Ні, я не сиджу на дієтах - я просто не набиваю свій шлунок усім, що бачу на кухні, як робила це раніше, виключила зі свого безладного раціону чіпси та інші шкідливі речі і залишила якомога більше природньої їжі в правильних порціях.
   Мій улюблений сніданок - це вівсянка, зварена на молоці, мед, фрукти і різноманітні горішки. Але коли каші набридають, я можу побалувати себе млинцями з корисного цільнозернового борошна в невеликій кількості.


Думаю, цей рецепт ні для кого не є секретом, але про всяк випадок вкажу інгредієнти:

  • 300 грам цільнозернового пшеничного борошна;
  • 3 яйця;
  • кухоль молока (може знадобитись більше - має утворитись маса, консистенція якої трохи рідша від сметанної); 
  • чайна ложка оливкової олії;
  • трішечки холодної води.
Всі інгредієнти змішати до однорідної маси і випікати на  розігрітій сухій  або змащеній вершковим маслом сковорідці.
Bon appetit!

Немає коментарів:

Дописати коментар