Вже півроку я слідкую за своїм харчуванням, і всі дивуються моєму схудненню. Ні, я не сиджу на дієтах - я просто не набиваю свій шлунок усім, що бачу на кухні, як робила це раніше, виключила зі свого безладного раціону чіпси та інші шкідливі речі і залишила якомога більше природньої їжі в правильних порціях.
Мій улюблений сніданок - це вівсянка, зварена на молоці, мед, фрукти і різноманітні горішки. Але коли каші набридають, я можу побалувати себе млинцями з корисного цільнозернового борошна в невеликій кількості.
Мій улюблений сніданок - це вівсянка, зварена на молоці, мед, фрукти і різноманітні горішки. Але коли каші набридають, я можу побалувати себе млинцями з корисного цільнозернового борошна в невеликій кількості.
Думаю, цей рецепт ні для кого не є секретом, але про всяк випадок вкажу інгредієнти:
- 300 грам цільнозернового пшеничного борошна;
- 3 яйця;
- кухоль молока (може знадобитись більше - має утворитись маса, консистенція якої трохи рідша від сметанної);
- чайна ложка оливкової олії;
- трішечки холодної води.
Всі інгредієнти змішати до однорідної маси і випікати на розігрітій сухій або змащеній вершковим маслом сковорідці.
Bon appetit!
Немає коментарів:
Дописати коментар