Translate

четвер, 3 липня 2014 р.

CookingTime! HealthyFish



В продовження тематики здорового харчування ділюсь рецептом, знайденим мною в маминій кулінарній книжці. Якщо ви обожнюєте і гриби, і рибу, то вам приємно буде бачити їх в одній страві.  Риба, яка сама по собі дуже корисна, доповнена інгредієнтами цього рецепту, стане саме тією стравою, до якої ви повертатиметеся знову і знову, як це роблю я.

Вам знадобиться:
1 зубчик часника
2 цибулини
пучок різних трав(кріп, петрушка, базилік)
оливкова олія класу "Extra virgin"
сіль, мелений перець
сік 1 лимона
ПРИГОТУВАННЯ
1. Наріжте шматочками 3х3 см рибне філе. Притрусіть чорним перцем. 
2. Надріжте шкірку на  помідорах і опустіть їх в гарячу воду на 7хв, щоб полегшити процедуру процедуру знімання шкірки. 
3. Дрібно наріжте цибулю. Помийте і поріжте гриби.
4. Влийте в розігріту сковорідку 1-2 ст.л. оливкової олії і підсмажте цибулю, потім моркву. Готуйте їх на маленькому вогні. 
5.Додайте рибу і гриби і готуйте їх 5-6хв, акуратно помішуючи. 
6.Додайте натертий часник і дольку лимона.Посоліть і поперчіть по смаку.
7. Коли страва буде готовою, полийте її лимонним соком і додайте порізані помідори та  зелень. 

Приємного апетиту:)

Немає коментарів:

Дописати коментар