Translate

середа, 20 серпня 2014 р.

CookingTime: IceFruits!

   Нові пости не з'являлися тут близько тижня, і мені дуже-дуже соромно, але я маю цілком вагоме виправдання - цей тиждень був насиченим подіями, я зробила "рейдерський" забіг по магазинам, тому в наступному випуску рубрики TheLikeTime я підготую для вас цікавий Haul,  в якому покажу свої останні покупки, і головна подія, яка зробила мій тиждень супер цікавим - я готую новий проект. Який? -Слідкуйте за новинами в TheMessJournal та на моїх соціальних сторінках , і невдовзі дізнаєтеся:) 
   Цікавими моментами відзначився і весь місяць загалом, і так шкода втрачати літо. Але ми з вами не плачемо за втраченим, ми ідемо вперед, щоб здобувати нове і нове.
                 Серед маленьких, але приємних новинок цього місяця для мене став так званий сорбет - фруктове морозиво з додаванням цукрового сиропу - морозивна мрія людей, які не вживають молочних продуктів. До усіх плюсиків відносимо і легкість приготування в домашніх умовах, а це означає відмову від звичайного кіоскового морозива з величезною кількістю шкідливих емульгаторів.
   Але якщо ви слідкуєте за фігурою, то навіть у цьому рецепті побачили маленький, але не зовсім приємний мінус - цукровий сироп. Тому я поспішаю запевнити вас, що виключити цей інгредієнт - абсолютно не проблема, бо насправді рецепт навіть складно назвати таким, адже ви створюєте його самі, обираючи те, що саме вам до смаку.
   Головна складова,без якої точно, я думаю, не обійтись - це банан. Раджу обирати дуже спілі банани, вкриті численними темними крапками, - вони краще засвоюються організмом. Візьміть одразу декілька, бо одного вам точно стане замало. Залиште їх в морозильній камері на декілька годин ( я залишаю їх ночувати там), а після заморозки просто перетворіть їх на мерзлу бананову кашку, змішавши в блендері. А далі - творіть, як велить вам душа і шлунок, головне - не перевантажувати себе багатьма різними видами фруктів. Ідеальний варіант - додати до бананів ще декілька видів ягід. Я додала лише малину - єдину ягоду, яку я зараз маю вдома. Пропорція так само залежить від вашого смаку: додайте більше ягід, ніж бананів, якшо хочете, щоб перемагав ягідний смак, і навпаки. Я обираю другий варіант.
    Ще один плюс такого морозива - воно не перестає бути густим, навіть коли тане. Я не дуже люблю вживати холодну їжу чи напої, тому завжди чекаю, поки морозиво підтане, але, на відміну від звичайного морозива, яке перетворюється під сонцем на молоко, в даному випадку ми отримуємо  ледь прохолодний і дуже смачний мікс. Як бачите, на зображенні мій сорбет також талий, але ви самі можете регулювати консистенцію, яка вам до вподоби. 
Такий сорбет ідеально підходить для перекусу між сніданком і обідом, адже в цьому випадку усі  звйві "бананові" калорії ви зможете спалити протягом дня.

Залишайтеся зі мною. Смачного!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар