Translate

субота, 16 травня 2015 р.

Змінити обмінку, прискорити метаболізм!

   Писатиму коротко і по факту, щоб уникати зайвої балаканини. Якщо бажаєте балаканини - чекаю вас на моєму каналі в YouTube!:)

   Як я вже казала в відео, бажання щось змінити з"явилося у мене, коли я опустила очі на свій живіт і зрозуміла, до чого призвела моя лінь терміном в місяць. Я зрозуміла важливу річ: або ти живеш, як ти хочеш, або ти лише хочеш жити так, як ти хочеш.
   Тож сьогодні поговоримо про фізичний стан і способи повернути себе у форму шляхом прискорення метаболізму і не тільки.
   Ітак, правило намба ван! Не моріть себе голодом, плюйте на низькокалорійні дієти. Ну, якщо у вас, звичайно, немає цілі після такої дієте збільшитися вдвічі.
Намба ту! Одне слово - сніданок! Пропустили сніданок - поставили собі "двійку" в уявному щоденнику успішності. Якщо допоможе - заведіть собі справжній щоденник (намба тхрі)

Намба фо! Меньше цукру - більше фруктів. Хочеш цукерку - з"їж сухофрукт. Насправді до обіду можна і цукерку, але перед цим бажано подивитися на свій живіт. Магія - бажання з"їсти цукерку пропало. Мам, де у нас фініки?
Намба файв! Їж часто(приємна новина), але небагато!
Намба сикс! Вода!  
Велика кількість води здатна робити чудеса з організмом! До речі, іноді нам здається, що ми голодні, коли просто хочемо пити. Не дай собі обманути себе!:)
Намба севен! Зелений чай прискорює метаболізм, на відміну від кави (плАчу).
Намба еіт! Вживайте побільше свіжих фруктів, ягід, овочів, зелених салатів і т.д.! Окрім фізичного ефекту, це дарує ще й прекрасний психологічний стан. До речі, картоплю не можна виключати з раціону - вона занадто корисна! Контролюйте лише її кількість і не вживайте смажену.
Намба найн! Спи! Лягай незадовго після заходу сонця і прокидайся зі сходом. Ми зі світом - одна система, і ти відчуєш це, коли спробуєш.

Намба тен! Живи! Займайся спортом! Не лінись! Лінощі - це бар"єр, який ми ставимо собі самі, коли просто не уявляємо, куди рухатися. Варто лише уявити для того, щоб ця стіна рухнула.
   Надіюся, ці поради стануть вам у нагоді! Живіть мрією! 
Бай зе вей, фотогарфії більше року.
Па-па!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар