
Я продовжую виконувати свої обіцянки.
Груша - один з топових фруктів сезону. Люблю її неперевершений смак усім своїм... шлунком. А ви?:)
Тож, як пригадуєте, в останньому випуску рубрики HealthyTaste я розказувала про "чарівні" властивості груші і про розмаїття способів її вживання. А тепер хочеться розказати докладніше про один із них.
Яка ваша перша думка, коли ви повертаєтеся після важкого дня додому? Моя - "Їсти. Їсти. Їсти" - ні, це навіть не думка, це нав'язлива ідея. Але я не можу собі дозволити повноцінний прийом їжі відразу, як приходжу додому, через щільний графік. Мені доводиться чекати, коли настане цей "іжа-тайм" за моїм розкладом. Але ж ми з вами знаємо, що подібне голодання не надто приємно відображається на стані організму. Саме тут на виручку приходить перекус. Кожен розшифровує це поняття по-своєму: у когось це бутерброд, у якоїсь бідолахи, можливо, чіпси - обидва варіанти - не варіанти насправді, якщо розумієш сенс харчування. І от в один прекрасний день я згадала, що чула про запікання груші - швидке приготування і дуже смачний результат. Тож не бачу сенсу далі описувати, як сильно я насолоджувалася цим смаком. Запечіть нарешті груші, якщо ви, як я, раніше цього не робили, і ви зрозумієте, що не існує слів, які могли би достеменно описати цей чудовий смак.
І так, РЕЦЕПТ таких груш нагадує принцип приготування гарячих бутербродів. Основа - розділена навпіл груша з вирізаною серцевиною. А начинку вигадуйте самі - творіть:) Це може бути як і інший фрукт, так і будь-який сир чи творог - що вам завгодно. Я обрала те, що мала в холодильнику - фруктовий творожок з курагою і звичайний твердий сир.
ПРИГОТУВАННЯ займає дуже мало часу. Усе що потрібно - поставити готові до запікання груші в духову\мікрохвильову піч. Аеро-гриль також ідеально підходить, тому я обрала такий спосіб. І це все. Залишаємо фрукт запікатися протягом 10-15 хвилин. Якщо серед інгредієнтів у вас є твердий сир, як у мене, додайте його за 3 хвилини до кінця приготування. Коли все вже готове, дайте грушам трохи охолонути, а потім додайте мед. Фрукти, сир і мед - неперевершене поєднання, як на мене. Пам'ятайте, що вживання термічно обробленого меду шкодить здоров'ю, тому додавайте його лише до тих продуктів, температура яких не перевищує 40градусів.
Приємного апетиту!:)
Немає коментарів:
Дописати коментар