Привіт, вересень!
Мені ще важко сказати, як живеться тепер - довкола суцільні зміни, але можу сказати одне: усі зміни на краще.
Початок осені - це не лише нові турботи і купа справ, а і нарешті сезон спілих довгоочікуваних органічних фруктів, які, напаковані хімією, нарешті не купуєш в супермаркетах, а можеш придбати у бабусі, що виростила їх власноруч, а можливо і знайти їх у своєму садку, якщо такий є.
Вересень відкриває для мене і моєї сім'ї наш традиційний "культ груш" - голосно сказано, але вже з кінця серпня важко виокремити такий день, коли б ми не мали вдома повний кошик цих фруктів. Тому я вирішила поділитися з вами своїм "соковитим коханням" і знайшла інформацію про те, наскільки корисними є властивості груш і які є протипоказання.
Ось вони:
- У Древній Греції грушу використовували як засіб від тошноти;
- При малокрів'ї корисно вживати її з медом в пропорцій 1:1;
- Груша допоможе боротися з депресією (особливо осінньою:) ), через вміст великої кількості ендорфінів;
- Рекорцменка серед фуктів зі вмістом найбільшої кількості поживних речовин. Природній антибіотик;
- Якщо маєте проблеми з переварюванням їжі - вживайте цей фрукт у запеченому вигляді - відразу з'являється безліч варіантів подачі і смакування. Дайте фантазії волю:) У рубриці CookingTime я покажу, що з цього вийшло у мене.До речі, колись давно груші вважалися ядовитими, тому їх варили:)Слідкуйте за новими постами TheMessJournal, підписавшися на оновлення в BLOGLOVIN'Смачненьких вам груш і вдалої осені!
Немає коментарів:
Дописати коментар