Translate

четвер, 4 вересня 2014 р.

HealthyTaste: PearIsAmazing!




Привіт, вересень!
Мені ще важко сказати, як живеться тепер - довкола суцільні зміни, але можу сказати одне: усі зміни на краще.
Початок осені - це не лише нові турботи і купа справ, а і нарешті сезон спілих довгоочікуваних органічних фруктів, які, напаковані хімією, нарешті не купуєш в супермаркетах, а можеш придбати у бабусі, що виростила їх власноруч, а можливо і знайти їх у своєму садку, якщо такий є.
Вересень відкриває для мене і моєї сім'ї наш традиційний "культ груш" - голосно сказано, але вже з кінця серпня важко виокремити такий день, коли б ми не мали вдома повний кошик цих фруктів. Тому я вирішила поділитися з вами своїм "соковитим коханням" і знайшла інформацію про те, наскільки корисними є властивості груш і які є протипоказання.
Ось вони:
  • У Древній Греції грушу використовували як засіб від тошноти;
  • При малокрів'ї корисно вживати її з медом в пропорцій 1:1; 
  • Груша допоможе боротися з депресією (особливо осінньою:) ), через вміст великої кількості ендорфінів; 
  • Рекорцменка серед фуктів зі вмістом найбільшої кількості  поживних речовин. Природній антибіотик; 
  • Якщо маєте проблеми з переварюванням їжі - вживайте цей фрукт у запеченому вигляді - відразу з'являється безліч варіантів подачі і смакування. Дайте фантазії волю:) У рубриці CookingTime я покажу, що з цього вийшло у мене. 
    До речі, колись давно груші вважалися ядовитими, тому їх варили:)
    Слідкуйте за новими постами TheMessJournal, підписавшися на оновлення в  BLOGLOVIN'
    Смачненьких вам груш і вдалої осені! 

Немає коментарів:

Дописати коментар