Нарешті, нарешті я пишу надзвичайно смачний пост! Руки чешуться від нетерпіння передати свій невеличкий досвід, а шлунок живе спогадами про цей чудовий суп! Суп? Так, усе вірно, ніяких помилок. Але не простий, а золотий у всіх значеннях цього слова!
І так, що ж ми сьогодні готуємо? Важко не здогадатися хоча б з назви, але я напишу ці прекрасні смачні слова: це гарбузовий суп-пюре - моя "осіння" публікація, як за вже складеною традицією, із запізненням.
І так, що ж ми сьогодні готуємо? Важко не здогадатися хоча б з назви, але я напишу ці прекрасні смачні слова: це гарбузовий суп-пюре - моя "осіння" публікація, як за вже складеною традицією, із запізненням.
Тож не втрачаємо часу і переходимо безпосередньо до рецепту!
Вам знадобляться:
- 500 г гарбуза
- 600 мл води
- 1 ст.л. вешкового масла
- половина ст.л. оливкової олії
- шматок імбиру (близько 2 см)
- чверть молотого імбиру
- 1 апельсин
- 100 г вершкового сиру
- 30 г мигдальних пластівців
- сіль, свіжозмелений перець
- блендер
А тепер усі дії попорядку:
- Підготувати гарбуз.
- Натерти імбир на дрібну тертку.
- Обсмажити мигдальні пластівці на сухій пательні або у духовці до золотавості. Я не мала змоги купувати пластівців, але я мала мигдаль, тож я просто нарізала його тонкими слайсами.
- Витисніть апельсиновий сік.
- Нарізати гарбуз невеликими кубиками(2x2) (Картинка справа - це не приклад розміру кубиків!)
- Розтопити у каструлі вершкове масло, влити оливкової олії, додати імбир і обсмажувати його 1-2 хв на повільному вогні.
- Додати гарбуз, пучку солі і обсмажувати 3 хв.
- Додати мелений імбир.
- Додати апельсиновий сік і воду так, щоб вода покривала гарбуз. Варити 30 хв до м'якості.
- Додати вершковий сир.
- Змолоти у блендері до стану пюре, додати приправи.
- Перед подаванням посипати мигдалем.
Вуаля! Нагодуйте цим супом вашу сім'ю і насолоджуйтеся тим, як усі просять вас про добавку!
Смачного!
А щоб закріпити нашу віру в силу гарбуза, у наступній публікації рубрики HealthyTaste я розкажу про усі його плюси.
До зустрічі!
Немає коментарів:
Дописати коментар