Translate

четвер, 1 січня 2015 р.

YWF: WishYouAHappyNewYear!

      Ф-фух, здається, 2014 рік злетів швидше, ніж я писала назву цього посту. Цілих 5 років минуло від колишнього "круглого" року! Вам не здається, що таке красиве число до чогось зобов'язує? Кожен новий день, а тим більше Новий рік - це змога розпочати щось нове, а, може, подивитися на щось старе по-новому. І якщо кожен день - це нова сторінка, то Новий рік - це новий розділ у книжці життя кожного з нас. 
    Хочеться побажати, щоб цей рік не просто став поштовхом, як годиться казати,  а дав усім лінивцям - таким, як я - величезного дружнього копняка такої сили, щоб ми долетіли до своєї цілі і нарешті здійснили усі свої заповітні мрії.
    Тож для усіх, хто ще не знає, як почати  змінювати себе і світ навколо на краще, хочу дати деякі поради. Просто пообіцяйте собі, що дотримуватиметеся їх і вже навіть через декілька днів ви побачите ту саму веселку (хоча єдинорогів не обіцяю). Я сама не втомлююся випробовувати цей список на собі.



  • Почніть слідкувати за собою: приділяйте увагу своєму стилю, шукайте свою індивідуальність!
  • Відмовтеся від фаст-фуду і дозвольте собі здорове харчування, якщо не хочете, щоб ваш організм вас зненавидів. Багато води і здорове харчування - це приємно. Ще й самооцінка підіймається, як би це не дивно було.
  • Вивчайте іноземні мови. Не всі одразу, звичайно. Приділяйте цьому увагу кожного дня - навіть якщо це просто іноземна розмова, яка звучить на фоні, поки ви чимось займаєтеся, - це вже крок уперед.
  • Ретельно обирайте музику, яку ви слухаєте. Це відображає вашу особистість і впливає на настрій.
  • Прокидаючися зранку, налаштовуйте себе на прекрасний день. 
  • Намагайтеся не сперечатися з близькими і даруйте усім посмішку. Просто частіше посміхайтеся.
  • Займайтеся як релаксацією, так і саморозвитком, залишаючися наодинці: наприклад, сходіть "самі з собою" в кав'ярню, захопивши з собою цікаву книгу.
  • Почніть собі подобатися, і люди теж захоплюватимуться вами. Любіть себе. Так, будьте самозакоханими, але залишайте багато місця у своєму серці для інших.

       З Новим розділом нас!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар