Translate

четвер, 2 липня 2015 р.

It's easy to be kind!

   Коли починаєш займатися блогінгом, перше, чого хочеться - донести до людей свій контент: мода, стиль життя, бізнес, природа - будь що. Але коли проходить якийсь час, іноді хочеться відхилитися від свого шаблону, бо у твій світ вривається щось нове.
   Мене з дитинства вчили:  вчинки -  бумеранг. Коли робиш велику справу, не чекай, що бумеранг відразу повернеться. Але коли повернеться, змінить усе твоє життя - це неодмінно.
   Я рада, що є люди, яким приносить задоволення творити добро і  рада, що можу долучатися до таких справ, і більше того - кожен з нас може! Це я зараз підвожу до того, що в Києві 4-го липня, в прекрасному закладі SayGraceCafe за адресою: вул. Мечнікова, 10/2 (ст.м. Кловська), відбудеться прекрасний захід - фешн-барахолка, співзасновницею якої є моя добра знайома, фотограф Оксана Голубенко, де брендові речі можна буде придбати за ціною від 25 грн! Звичайно ж, окрім цього можна буде поласувати різноманітними смаколиками (навіть для сироїдів та веганів!) А всі виручені кошти, звичайно, будуть направлені на благодійність. Усю додаткову цікавлячу вас інформацію можна знайти тут:
https://www.facebook.com/fashionbaraholkaSG
https://vk.com/fashionbaraholkasg
https://m.facebook.com/saygracecafe
І ось вам літній лук для натхнення:)
Без названия #1

 Робити добрі справи легко! Надіюсь, побачимося з вами  в SayGraceCafe!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар